FAQ - Meest Gestelde Vragen

Hier vind je de meest gestelde vragen. Mocht jouw vraag er niet tussen staan, neem dan contact met ons op via het contactformulier. We helpen je graag verder.

Bestellingen

We proberen de productie van alle bestellingen zo snel mogelijk te starten. Afhankelijk van wanneer je bestelling is geplaatst, kan annulering mogelijk zijn als de productie nog niet is begonnen.

Neem contact op met ons om te controleren of wijzigingen of annulering mogelijk zijn en geef de reden op waarom u wilt annuleren.

Het is prima om onze sieraden nat te maken! Draag het onder de douche of tijdens het zwemmen, zorg er wel voor dat je hem daarna afdroogt!

Als het sieraad vuil wordt of op de een of andere manier dof wordt, reinig het dan met gewone zeep en water en droog het af met een zachte doek.

Voordat je het sieraad opbergt, dien je ervoor te zorgen dat het volledig droog is en niet in een vochtige omgeving wordt bewaard. Bewaar het bij het opbergen niet gemengd met andere sieraden, omdat de aanslag op die stukken zich kan verspreiden en het item kan beschadigen.

Vermijd tijdens het dragen blootstelling aan chemicaliën (inclusief schoonmaakmiddelen) en vermijd het dragen in omgevingen waar tegen het item kan worden gestoten.

Retourneren

Neem contact op met ons voor artikelen die beschadigd of defect zijn, of als er een verkeerde artikel is ontvangen. We zullen om een foto van het artikel vragen.

We zorgen ervoor dat er zo snel mogelijk een vervangend artikel wordt toegestuurd. Stuur enkel artikelen retour op instructie van ons team.

We hopen dat het gekochte item naar wens zal zijn. Als u zich hier zorgen over maakt of als u overweegt om het te retourneren, neem dan contact op met ons voor hulp en leg uit waarom u het wilt retourneren. We bieden een retourbeleid van 14 dagen vanaf de ontvangstdatum. Verzending en pakketbescherming worden niet gerestitueerd.

Houd er rekening mee dat gepersonaliseerde artikelen niet retour genomen worden. 

Dit komt gelukkig zelden voor. We doen er alles aan om alle ontwerpen en producten nauwkeurig weer te geven, hoewel sommige productafbeeldingen gebruik maken van levensechte weergaven in plaats van foto's om te laten zien hoe het item eruit zal zien.

Het is mogelijk dat u een artikel heeft dat een defect vertoont. Neem hiervoor contact met ons op. We zullen vervolgens vragen om een paar foto's en het ordernummer.

Verzending

Normaal gesproken worden bestellingen na een productieproces van circa 2 werkdagen verstuurd.

Zodra het verzonden wordt ontvang je automatisch een email met daarin de tracking.

We verzenden alle orders vanuit onze werkplaats in Amsterdam. We werken samen met een logistieke partner die momenteel zijn distributiecentrum net over grens met België heeft. Momenteel is de gemiddelde levertijd 4 à 5 werkdagen, in geval van drukte kan dit echter tot 8 werkdagen oplopen. 

 

Graag het contactformulier invullen incl. ordernumer die in de bevestigingsmail staat. Dan gaan we er achter aan!

Pakketbescherming wordt aangeboden bij het afrekenen. Het wordt geleverd door ons, Mooi Verwoord, en dekt je in het geval dat het item verloren, gestolen of beschadigd raakt tijdens het transport. Neem contact op met ons om een claim in te dienen.

Let op: de pakketbescherming kan niet worden gerestitueerd zodra de bestelling is verzonden.